worldmap white

Personvernerklæring

Elten Logistic Systems B.V. retningslinjer for personvern

Beskyttelsen av personopplysninger du legger igjen hos oss er svært viktig for oss. Slik håndterer vi opplysningene dine.

Personopplysninger som vi behandler

Elten Logistic Systems B.V. behandler personopplysninger etter at du har brukt tjenestene våre og/eller du har gitt oss opplysningene dine. Her er en oversikt over personopplysningene vi behandler:

For- og etternavn;

Telefonnummer;

E-postadresse;

Data om surfeatferden din;

Andre personopplysninger du aktivt oppgir – for eksempel ved å opprette en profil på dette nettstedet, i din korrespondanse med oss eller via telefon.

Hvorfor trenger vi data?

Elten Logistic Systems B.V. behandler dine personopplysninger for følgende formål:

For å ringe deg hvis dette er nødvendig for å kunne utføre våre tjenester;

For å informere deg om endringer i våre tjenester og produkter;

For å levere eller hente varer og tjenester til/fra deg;

For å gi deg målrettet informasjon om våre produkter;

Elten Logistic Systems B.V. analyserer din atferd på nettstedet for å forbedre nettstedet vårt og skreddersy vårt utvalg av produkter og tjenester til dine preferanser.

Hvor lenge lagrer vi data?

Elten Logistic Systems B.V. vil ikke lagre dine personopplysninger lenger enn strengt tatt nødvendig for å realisere formålene som dataene dine er samlet inn for. Vår oppbevaringsperiode er 24 måneder.

Dele med andre

Elten Logistic Systems B.V. gir kun opplysninger til tredjeparter hvis dette er nødvendig for å gjennomføre vår avtale med deg eller for å overholde juridiske forpliktelser.

Sporing av besøk på nettstedet

Elten Logistic Systems B.V. bruker bare tekniske, funksjonelle og markedsføringskapsler, samt analytiske informasjonskapsler som ikke krenker personvernet ditt. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen din når du først besøker dette nettstedet. Informasjonskapslene vi bruker er nødvendige for den tekniske driften av nettstedet og for din brukervennlighet. De sørger for at nettstedet fungerer som det skal, og husker for eksempel dine foretrukne innstillinger. De hjelper oss også med å optimalisere nettstedet vårt. Du kan velge bort informasjonskapsler i innstillingene til nettleseren din, slik at informasjonskapsler ikke lenger blir lagret. Innstillingene i nettleseren din lar deg også slette all tidligere lagret informasjon.

Med din tillatelse plasserer vi sporingskapsler på datamaskinen din. Vi bruker disse informasjonskapslene til å holde oversikt over sidene du besøker for å bygge en profil av din online oppførsel. Denne profilen er ikke knyttet til ditt navn, adresse eller e-postadresse, men hjelper oss bare med å skreddersy annonser til profilen din, noe som gjør dem så relevante for deg som mulig.

Se, endre eller slette data

Du har rett til å se, korrigere eller slette dine personopplysninger. Du kan sende en forespørsel om inspeksjon, retting eller sletting til questions@elten.nl. For å bekrefte at denne forespørselen kommer fra deg, ber vi deg om å legge ved et bevis på identiteten din i e-posten din. Vennligst svart ut passbildet og borgertjenestenummeret ditt i denne kopien for å beskytte personvernet ditt. Elten Logistic Systems B.V. vil svare på forespørselen din så snart som mulig, til slutt innen fire uker.

Sikkerhet

Beskyttelse av dataene dine har høy prioritet hos Elten Logistic Systems B.V., og vi tar passende tiltak for å forhindre misbruk, tap, uautorisert tilgang, uønsket avsløring og uautorisert modifisering. Hvis du mener at dataene dine kanskje ikke er ordentlig sikret eller det er indikasjoner på misbruk, kan du kontakte oss via questions@elten.nl.

Spesielle og/eller sensitive personopplysninger som vi behandler

Nettstedet og/eller tjenesten vår har ikke til hensikt å samle inn data om besøkende på nettstedet som er under 16 år – med mindre de har tillatelse fra foreldre eller foresatte. Siden vi ikke kan sjekke alderen på besøkende på nettstedet vårt, anbefaler vi foreldre å være involvert i barnas aktiviteter på nettet og forhindre innsamling av data om barna deres uten foreldrenes samtykke. Hvis du mener at vi har samlet inn personlig informasjon om en mindreårig uten denne tillatelsen, vennligst kontakt oss på questions@elten.nl og vi vil slette denne informasjonen.

Produkter og løsninger

Mer informasjon om våre produkter og løsninger.

Utsikt

Nyheter
Informasjon

Vil du vite mer om Elten?

Legg igjen dine opplysninger, for vi svarer gjerne på alle dine spørsmål.

Elten Logistic Systems | Norsk | Norwegian