worldmap white

Om Elten Logistic Systems

Om Elten Logistic Systems | Automatiske håndteringssystemer

Bedriften din håndterer stadig større volumer, mens kundene dine er vant til å motta varene raskere og raskere. I mellomtiden konkurrerer du i økende grad med utenlandske produksjonsselskaper. Hvordan holder du deg foran?

Elten Logistic Systems konstruerer ikke på kanten

Selvfølgelig utvikler Elten stadig nye produkter med den nyeste teknologien. Hovedårsaken til at kunder som Albert Heijn og Amazon samt lokale selskaper har valgt Elten i årevis, er det særegne Elten-prinsippet "gjennomtenkt enkelhet".

Eltens ingeniører bruker 20 000 timer i året på å utvikle enklere maskiner. Maskiner som yter bedre og varer lenger. Maskiner med færre deler, redusert risiko for feil og lavere eierkostnader. Maskiner som yter og har lengre levetid.

Resultatet?

  • Produksjonen din forblir på høyest mulig kontinuitet
  • Du sparer penger, tid og plass på reservedeler
  • Kundene velger deg på grunn av leveringspåliteligheten din

Den beste løsningen for logistikkprosessen

Du finner også en passende løsning for logistikkprosessen hos Elten – enten du er på utkikk etter en standard eller en tilpasset maskin, en integrerbar frittstående maskin eller et komplett nøkkelferdig system. Elten tilbyr til og med løsninger for spesielt høy kapasitet, mindre rom og ikke-standardformater.

Levering i tide

Elten har møtt kundenes ønsker på best mulig måte siden 1981. Som prosjektbyrå for (internasjonale) kunder samarbeider Elten med faste partnere og leverandører, ekspert og fast ansatte og fleksible arbeidere. Det gjør det mulig for Elten å skalere opp for midlertidig å skalere opp for større prosjekter.

Problemfri installasjon

De riktige spesifikasjonene sikrer en enkel installasjon. I tillegg til det omfattende inventaret og 3D-tegningene, inviterer Elten deg til visning av eksisterende installasjoner. Dette hjelper deg å forstå nøyaktig hvordan maskinene fungerer. Maskinene blir deretter montert og testet internt. Ved aksept kan du se maskinen din i drift, slik at du trygt kan godkjenne leveransen.

Enkel betjening

Elten leverer maskinene dine klare til bruk og lærer opp operatørene dine med demonstrasjoner og manuell bruk sammen. Med 24/7 fjernsupport, et enkelt bestillingssystem og et (halv)årlig forebyggende vedlikehold er du sikret at maskinene dine fungerer kontinuerlig.

Vil du vite hva Elten kan gjøre for deg? Ta kontakt med oss.

Send en e-post Ring +31 (0) 36 - 547 4080

Gerwin Achterberg - CEO Elten Logistic Systems B.V.

Gerwin Achterberg
General manager

Send en epost

Hilbert Achterberg - SEO Elten Logistic Systems

Hilbert Achterberg
Financial manager

Send en epost

Arie Achterberg - CEO Elten Logistic Systems B.V.

Arie Achterberg
Service Operations Manager
Send en epost

Nyheter
Distribusjon
Worldmap
Informasjon

Vil du vite mer om Elten?

Legg igjen dine opplysninger, for vi svarer gjerne på alle dine spørsmål.

Elten Logistic Systems | Norsk | Norwegian