worldmap white

Environment and safety

Sikre og bærekraftige maskiner

Bruken av våre maskiner er alltid trygg. Sikkerhet er vår hovedprioritet – dine ansatte skal kunne jobbe uten risiko. Vårt motto? Kom hjem frisk etter en arbeidsdag.

Overholdelse av standarden

Innenfor EU designer vi maskinene våre i samsvar med maskindirektivet. Utenfor EU designer vi i samsvar med gjeldende lover og forskrifter i destinasjonslandet.

Hvert av våre design testes først av en ekstern sikkerhetskonsulent. Konsulenten er ansvarlig for sikkerhetsfilen med de obligatoriske delene, for eksempel risikovurderingen. Dette betyr at maskinene våre alltid overholder de nyeste sikkerhetsretningslinjene.

Det er også viktig at dine ansatte vet hvordan maskinene fungerer. Derfor tilbyr vi to opplæringskurs: for operatører og vedlikeholdsmedarbeidere. Å jobbe riktig gjør arbeidsmiljøet enda tryggere.

En bærekraftig strategi

Vi tar også hensyn til bærekraft når vi produserer maskinene våre som en del av vår strategi for å holde driftskostnadene så lave som mulig. Våre hovedpunkter:

  1. Nederlandsk enkelhet: få samme resultat med færre bevegelige deler;
  2. Bærekraftige, energieffektive motorer kan være dyrere å kjøpe, de koster mindre i vedlikehold og bruk;
  3. Elektrifisering av maskinene.

Hos Elten bryr vi oss ikke bare om maskinene våre, men vi bryr oss også om verden. Bruk av energieffektive motorer er en del av vår bredere bærekraftige tilnærming. Med avfallssortering, elbiler og LED-belysning sørger vi for at selskapet vårt bruker mindre energi. Dette er vårt bidrag til en sunnere verden.

Elten Logistic Systems: 7 grunner

 

Standardløsninger

 

Robust design

 

Ergonomisk og trygg

 

Høy kapasitet og pålitelighet

 

Langsiktig visjon

 

Lave eierkostnader

 

24/7 tilgjengelighet

Distribusjon
Worldmap
Informasjon
Elten Logistic Systems | Norsk | Norwegian